Slobodni Univerzalni Duh je učenje ljubavi prema Bogu i bližnjem za čovjeka, prirodu i životinje.

Prijavi se

Newsletter

Prijava

Moj Račun

Košarica

Novo

Velika kozmička učenja Isusa iz Nazareta – s Gabrielinim objašnjenjima

Svojim apostolima i učenicima koji su ih mogli shvatiti

16,00 

plus dostava
Odmah dostupno, rok isporuke cca 4-5 radnih dana **

Informacije o proizvodu

Velika kozmička učenja Isusa iz Nazareta s Gabrielinim objašnjenjima Svojim apostolima i učenicima koji su ih mogli shvatiti
Želite li znati što je Isus iz Nazareta, najveći prorok među prorocima, stvarno naučavao prije 2000 godina? Koje je istine prenio najužem krugu svojih apostola i učenika – o pravom podrijetlu svake duše, o zakonima Slobodnog Duha, Bogu, o ponovnom rođenju i novom dobu Krista Božjeg i još mnogo toga?

Velika kozmička učenja Isusa iz Nazareta govore onom najvišem u nama, onom čistom i savršenom, kako bismo lakše prepoznali i naučili nadvladati ono što je previše ljudsko i to s vrlo konkretnom pomoći za svjestan život kao npr.:

Kako s Kristovom snagom savladati negativne misli i time pravovremeno ukloniti stvorene uzroke u svojoj duši.
Kako koristiti dane, svakodnevo se pitati: krećem li se u svojem ja-životu, koji sam sam izgradio svojim čuvstvima, osjećajima, mislima, govorom i djelom? Želim li ostati u tim kretanjima ljudskoga ja?
Dan za danom smijemo na vrijeme prepoznati svoje sjeme kako ne bismo morali žeti nezakonitosti, već je naša žetva ostvareni plod Unutarnjeg života, Ja Jesam.

Mi nismo napušteni, nismo izgubljeni; nikad nismo izopćeni ili prokleti. Jer Bog je naš vječni Otac i On nas ljubi. Ne postoji ništa veće od Božje ljubavi. On je apsolutna, savršena, nesebična ljubav. Ta apsolutna ljubav, koja svijetli u cijelom svemiru, koja je također u svakome od nas, jest obavijajuća ljubav koja se brine za nas, koja nas želi osloboditi grijeha, straha, očaja, depresije, svega ljudskoga.
Mi dakle već posjedujemo vječni zakon u sebi: plemenito, čisto, lijepo; to je zakon nesebične ljubavi. U nama je sloboda; u nama je dobrota; u nama su mir, dinamika i radost. Svi ti aspekti božanskog zakona pripadaju našemu vječnom biću; u svojoj sveukupnosti oni su naša duhovna baština. Da bismo je opet otvorili, urasli dakle u Božji zakon, moramo izići iz kauzalnog zakona, zakona sjetve i žetve.

Ova knjiga “Velika kozmička učenja…” je veliko blago dano nama ljudima preko Gabriele, proročice i izaslanice Božje za naše vrijeme, s detaljnim objašnjenjima o biserima iz apsolutnog božanskog zakona, koji nam olakšavaju da shvatimo duboko značenje velikih kozmičkih učenja i da ih primijenimo u našim životima.
Stoga, ne uzimajmo više svoj omotač toliko ozbiljno, nego radije postanimo danomice sve svjesniji života svoje duše, tada će i našem omotaču, čovjeku, biti dobro. Ako se svakodnevno sjetimo svoje duše, tada vrlo brzo osjećamo što znači vječnost. Jer duhovno probuđeni sazrijevaju u vječnost – duhovno mrtvi zadovoljavaju se zrcaljenjem.

Krist Božji je objavio kroz Gabriele:
„Bog je sveprisutan. U svemu negativnome jest Bog. U svakom događaju koji nam prilazi Bog je snaga koja pomaže. U našem je planiranju Bog. U našem je neredu Bog red. U našemu je neočišćenome Bog snaga koja čisti. To za nas znači da se u svemu što nam prilazi smijemo obratiti Bogu. Ako Mu se obratimo iskrena srca, tada će nam On pomoći; jer je Krist u nama Unutarnji pomagač i savjetnik. On je naš Spasitelj i Osloboditelj.”

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Velika kozmička učenja Isusa iz Nazareta – s Gabrielinim objašnjenjima”

Možda će vam se također svidjeti…

Velika kozmička učenja Isusa iz Nazareta – s Gabrielinim objašnjenjima
16,00