Slobodni Univerzalni Duh je učenje ljubavi prema Bogu i bližnjem za čovjeka, prirodu i životinje.

Prijavi se

Newsletter

Prijava

Moj Račun

Košarica

SNIŽENO

LIOBANI: Ja pričam, slušaš li?

(od rođenja do 6 g.)

6,00 

plus dostava
Odmah dostupno, rok isporuke cca 4-5 radnih dana **

Informacije o proizvodu

Liobani, čisto duhovno biće Neba, objašnjava djeci u zemaljskom ruhu o Vječnoj domovini, o nebeskom Ocu koji je ljubav – čija ljubav struji kroz sve oblike i koji je stoga vama blizu u svakom kamenu, svakoj biljci, svakoj životinji i svakom čovjeku.
Mi vidimo u djeci prije svega nedoraslog, neodgovornog i na izgled nerazumnog čovjeka. Iako je dijete tek nekoliko dana staro, njegova budna duša prima preko titranja, osjećaja sve što se u njegovoj okolina misli, govori i čini.
Ponekad se roditelji čude kako poneko dijete može spontano doprinositi opisivanju duhovne realnosti koja fizičkim očima nije vidljiva. Tako da je u posve mladim stanovnicima Zemlje još mnogo toga živog.
Nebo nije daleko od nas. Ono je u nama i oko nas. Naša djeca ne trebaju mukotrpno ponovo otkrivati duhovni život i ostvarivati ga ako mi njima u prvim godinama zemaljskog života ne zatvorimo pogled za bitno i istinito.
Ova knjga probuđuje znanje i u odraslima, znanje koje je oduvijek tinjalo u njihovim dušama. Liobani nas savjetuje sa puno ljubavi i osjećaja kako da ponovo pronađemo svjestan život u Bogu i s njim, za jedan usmjeren život na Boga, kako bi naša svakodnevnica prerasla u jednog sretnijeg, miroljubivijeg i u nutrini ispunjenog čovjeka.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “LIOBANI: Ja pričam, slušaš li?”

LIOBANI: Ja pričam, slušaš li?
6,00