Slobodni Univerzalni Duh je učenje ljubavi prema Bogu i bližnjem za čovjeka, prirodu i životinje.

Prijavi se

Newsletter

Prijava

Moj Račun

Košarica

SNIŽENO

LIOBANI: Ja objašnjavam – hoćeš li sudjelovati?

(12-18 g.)

6,37 

plus dostava
Odmah dostupno, rok isporuke cca 4-5 radnih dana **

Informacije o proizvodu

Danas mladi ljudi imaju više pitanja nego ikada. Liobani, biće iz Neba, daje vam mnoge praktične savjete za svjestan i ispunjen život, s poticajima kako biste otkrili vlastite unutarnje vrijednosti, odluke i talente. Sve teme koje su u svakodnevnici važne, objavljuju se u različitim poglavljima i praktičnim pomoćima.
Mladi doznaju bitnosti o njihovom duhovnom porijeklu, o duši i o dubokom smislu zemaljskog života na Zemlji. Oni uče svjesno živjeti dan, u svemu negativnom naći pozitivno; doznaju kako se mogu pronaći zakoniti odgovori i rješenja u mnogim životnim situacijama s unutarnjim pomagačima koji su u svakom čovjeku. Oni otkrivaju Krista kao istinskog prijatelja u svom životu.
Upravo u pubertetu gdje želja za slobodom igra veliku ulogu, oni uče što je istinska sloboda i da svaki čovjek želi biti slobodan, ali istovremeno, također, kako snositi odgovornosti za svoja djela. U jednom poglavlju može se naći sve o pubertetu sa njegovim tipičnim izrazima, kao npr. zaljubljenost ili rješavanje nesuglasica sa roditeljima. Ovdje mladi nalaze pomoći za njima važna pitanja kako bi izgradili prave unutarnje vrijednosti i s njima postavili skretnice za svoj budući život.
Daljne teme su: životna zanimanja, izbor životnog druga ili družice, brak i partnenrstvo. Iako je knjiga upućena mladima, većina objašnjenja i uputa su također od velike pomoći i za roditelje.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “LIOBANI: Ja objašnjavam – hoćeš li sudjelovati?”

LIOBANI: Ja objašnjavam – hoćeš li sudjelovati?
6,37