Slobodni Univerzalni Duh je učenje ljubavi prema Bogu i bližnjem za čovjeka, prirodu i životinje.

Prijavi se

Newsletter

Prijava

Moj Račun

Košarica

LIOBANI: Ja objašnjavam – hoćeš li sudjelovati?

(12-18 g.)

8,00 

plus dostava
Odmah dostupno, rok isporuke cca 4-5 radnih dana **

Informacije o proizvodu

LIOBANI: Ja objašnjavam – hoćeš li sudjelovati?

Danas mladi ljudi imaju više pitanja nego ikada.
Liobani pomaže mladima da pronađu slobodu u Bogu i preuzmu svoj život u svoje ruke.
Kako pronaći svoj tip i svoje sposobnosti? Koja je prava profesija za mene? … i mnogo više.

Liobani, biće iz Neba, daje vam mnoge praktične savjete za svjestan i ispunjen život. Također s poticajima kako biste otkrili vlastite unutarnje vrijednosti, odluke i talente.
Sve teme koje su u svakodnevnici važne, objavljuju se u različitim poglavljima i praktičnim pomoćima.

Mladi doznaju bitnosti o njihovom duhovnom porijeklu, o duši i o dubokom smislu zemaljskog života na Zemlji. Oni uče svjesno živjeti dan, u svemu negativnom naći pozitivno. Doznaju kako se mogu pronaći zakoniti odgovori i rješenja u mnogim životnim situacijama s unutarnjim pomagačima koji su u svakom čovjeku. Oni otkrivaju Krista kao istinskog prijatelja u svom životu.
Upravo u pubertetu gdje želja za slobodom igra veliku ulogu, oni uče što je istinska sloboda i da svaki čovjek želi biti slobodan. Ali istovremeno, također, kako snositi odgovornosti za svoja djela. U jednom poglavlju može se naći sve o pubertetu s njegovim tipičnim izrazima, kao npr. zaljubljenost ili rješavanje nesuglasica sa roditeljima. Ovdje mladi nalaze pomoći za njima važna pitanja kako bi izgradili prave unutarnje vrijednosti i s njima postavili skretnice za svoj budući život.
Daljne teme su: životna zanimanja, izbor životnog prijatelja ili prijateljice, brak i partnerstvo. Iako je knjiga upućena mladima, većina objašnjenja i uputa su također od velike pomoći i za roditelje.

Odlomak iz knjige:
“Čuo si da je važno pratiti nastavu. Budeš li savjesno prihvaćao gradivo, onda ćeš dobro obavljati svoje školske obveze. I polagati ispite u onoj mjeri koliko je dobro za tebe i za tvoj budući zemaljski život. Ako si pažljiv i na taj način pripremaš svoje moždane stanice, tada tvoja svjetlosna svijest pohranjuje nastavni materijal u čestice tvoje duše. I može ti kasnije, kada je potrebno, dati točan odgovor i rješenje. Na taj način pohranjuješ svoje moždane stanice sa značenjem teme i istovremeno s odgovarajućim riječima koje su ti potrebne da bi se mogao jasno izraziti.”

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “LIOBANI: Ja objašnjavam – hoćeš li sudjelovati?”

LIOBANI: Ja objašnjavam – hoćeš li sudjelovati?
8,00