Slobodni Univerzalni Duh je učenje ljubavi prema Bogu i bližnjem za čovjeka, prirodu i životinje.

Prijavi se

Newsletter

Prijava

Moj Račun

Košarica

Katastrofe. Korjenite promjene Zemlje. Umiranje

Bog je upozorio na vrijeme

4,00 

plus dostava
Odmah dostupno, rok isporuke cca 4-5 radnih dana **

Informacije o proizvodu

Zastrašujuće stanje ovog svijeta u kojem se katastrofe gomilaju i uzimaju maha, zasigurno više ne može ostati skriveno budnome suvremeniku. Iz znanstvenih priopćenja postaje jasno da je svjetska situacija dramatično pogoršana, a perspektive za budućnost su sve mračnije.
“Kako Bog može dopustiti katastrofe, korjenite promjene Zemlje i umiranje? Zašto se Bog ne umiješa?”, zasigurno će se upitati poneki čitatelj.
U ovoj brošuri pokazujemo da Bog ljudima ne šalje katastrofe – naprotiv: Bog je upozorio na vrijeme.
Onaj tko čita novine i prati vijesti, stalno sluša o pojedinim katastrofama što se događaju na ovoj Zemlji. Mnogo toga se međutim spominje samo ukratko, a ostalo se uz veliki trud može pronaći isključivo intenzivnim bavljenjem dotičnom temom. Unatoč tome, prijeteće stanje ovog svijeta u kojem katastrofe postaju sve češće i sve veće, neće ostati skriveno budnom suvremeniku.
U svim vremenima Bog je govorio preko pravednih muževa i žena, preko Svojih proroka. Bog, Vječni na Zemlju je poslao čak Svog Sina, Krista, Suvladara Nebesa. Bog je opominjao, upozoravao i Svojoj djeci pokazivao put natrag u njihovo božansko podrijetlo.
U ovome našem vremenu Bog je opet ljudima poslao velikog proroka. To je Gabriele, Božja proročica i izasloanica, preko koje je On širom svijeta objavljivao i objavljuje Svoju poruku i opomene čovječanstvu koje se ne mogu prečuti, ali masa ljudi, prije svega svećenička kasta, koja je u svim vremenima bila protiv Božjih proroka, nije slušala i ne sluša Božju riječ. Sada je započelo doba apokalipse…

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Katastrofe. Korjenite promjene Zemlje. Umiranje”

Katastrofe. Korjenite promjene Zemlje. Umiranje
4,00